Partybus huren
Oosterhout

Willen jullie een partybus huren in Oosterhout Noord Brabant?

Partybus huren in Oosterhout Noord Brabant

Waar is dat feestje? Hier is dat feestje! Wil je vervoer naar een festival? Met feestvervoer begint het feestje al direct met instappen. Regel tickets voor het Parkfeest in Oosterhout. Het Parkfeest is een jaarlijks festival in het Brabantse Oosterhout. Sinds de eerste editie in 1997 is het uitgegroeid tot een jaarlijks driedaags festival dat doorgaat in het Slotpark aan de Slotlaan het weekend na Pinksteren. Optredens van De Dijk, Anouk, Blof, Rob de Nijs en nog vele en vele artiesten meer zijn hier geweest.  Opbrengsten van dit festival (die niet gering zijn) gaan meestal naar verenigingen en stichtingen binnen Oosterhout. Verdeeld over de drie dagen die het feest in beslag neemt komen er ongeveer 17000 bezoekers naar het Parkfeest. Wat let je en vraag vrijblijvend een offerte aan om jullie feestvervoer te regelen. Lets party!

Straattheater en Korenfestival

In September bruist de binnenstad van het Brabantse Oosterhout wederom door allerlei kooroptredens. Van pop tot smartlap tot gospel, jong en oud, oftewel, voor ieder wat wils. Kom gerust kijken naar dit muzikale, gratis evenement. Zaterdag vind je diverse activiteiten en straattheater in de Oosterhoutse binnenstad. Daarnaast is er het Groots Korenfestival. Meer dan 50 deelnemende koren met bijna 1.800 zangers en zangeressen. De koren komen uit het hele land, maar natuurlijk zijn er ook enkele Oosterhoutse koren die meedoen aan dit unieke muzikale festijn. KBO-koor The OLDSTARS, Koor Chapeau, Oosterhouts Smartlappenkoor en De Vrolijke Noten zijn zomaar enkele van de deelnemende koren. De podia staan verspreid over maar liefst 12 plaatsen in het centrum. Ben je van plan om er met een heel stel op uit te trekken is dit een leuke trip. Nog leuker is dan om een partybus te huren en in deze bus het feest al laten te beginnen.

Van de parkeerplaats stap je zo Theater De Bussel in

Theater de Bussel in Oosterhout heeft haar naam te danken aan het feit dat er oorspronkelijk een bos op de plek van het theater stond. Het hout van deze bossen werd in schoven gebonden oftewel ‘gebusseld’. Theater De Bussel is de culturele huiskamer van Oosterhout en zij streeft er naar om een inspirerend podium voor verdieping, verbeelding en vermaak te zijn. Artiesten van Andre Rieu, Ellen ten Dame en Jeroen Zijlstra zijn de revue al gepasseerd in Theater De Bussel. Je hebt geen bob nodig en geen vele auto’s om jullie naar dit theater te laten brengen als jullie een partybus huren. Van de parkeerplaats zo het theater in. Hoppa.

Samen met je vrienden in de partybus naar je lievelingsrestaurant

Voor je het Theater De Busel ingaat kun je eerst een lekker hapje eten bij Eeterij D’n Bal. Eeterij D’n Bal een begrip in Oosterhout. De spareribs zijn hier reuze bekend. Slim is om wel te reserveren. Wist je dat heel veel van de gerechten ook aan te passen zijn naar kleine porties? Perfect voor de kleine maag. Smullen maar. Heb je zin in Turks eten? Sedir Restaurant is gebaseerd op de Turkse keuken met heerlijke Turkse gerechten. Of ga lekker bij La Forchetta genieten van heerlijke Italiaanse gerechten bereid door echte Italiaanse koks. Ook hier kun je partybussen inzetten om samen naar de restaurants te gaan.